Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг беше доста критикуван след

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг беше доста критикуван след
Коментари Харесай

Тен Хаг оптимист: Скоро започваме да мачкаме всички!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг беше много критикуван след провалянето в последното градско дерби против Манчестър Сити (0:3), само че все пак продължава да се държи по този начин, като че ли клубът е не е в огромна рецесия.

След първите 10 кръга на Висшата лига " дяволите " имат по пет победи и загуби и са на осмо място в таблицата, което несъмнено е под упованията на почитателите. Въпреки всичко това холандският пълководец е оптимист за бъдещето.
 Тен Хаг санкционирал с домашни футболистите на Юнайтед
Тен Хаг санкционирал с домашни футболистите на Юнайтед

Интересна методика

" Въпреки че това не е стартът, който всички чакахме, сигурен съм, че имаме гения и настройката като тим да се движим в вярната посока. Продължавам да имам вяра в тези играчи и съм убеден, че ще се подобрим след сложното начало на сезона. Никой в ​​клуба не се радва на проваляне, изключително в дербито на Манчестър, само че всичко, което сме постигнали дружно до момента, е построено върху взор напред, което значи, че би трябвало да продължим самоуверено напред. Вярвам, че е единствено въпрос на време да покажем същинската си същина. Това време ще пристигна, сигурен съм в това ", сподели Тен Хаг.

Юнайтед ще има първия късмет да усъвършенства усещането си довечера, когато Нюкасъл гостува на Олд Трафорд в мач за Купата на Лигата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР